Kerepek Nangka J33 Teknologi Pengeringan Vakum

Kerepek Nangka mMOON adalah sebuah kerepek viral yang menjadi bualan ramai pihak. Ia telah menjadi satu trend yang sihat sebagai snek sihat untuk dinikmati bersama keluarga.

Klik sini untuk English.

mMOON cip kerepek buah rangup adalah salah satu contoh inovasi produk makanan Malaysia yang sesuai dijadikan sebagai snek untuk diet.

Snek berkhasiat mMOON amat diminati kerana ia terkenal sebagai snek rendah kalori yang amat sesuai untuk kesihatan badan.

Selain kalori sifar, cip buah mMOON juga mempunyai rasa kerepek buah yang menyelerakan.

Kerepek buah Nangka mMOON dihasilkan daripada 100% buah Nangka Malaysia yang segar daripada ladang yang terpilih untuk memberi kualiti yang terbaik kepada peminat cip buah atau kerepek buah. Nangka merupakan salah satu buah yang terkenal di Malaysia.

3_cip-buah-nangka-mMOON_snek-sihat_snek-untuk-diet_kerepek-buah_kerepek-nangka

Teknologi Inovasi Makanan Baru

mMOON cip Nangka dihasilkan dengan menggunakan teknologi pengeringan penggorengan vakum.

Kaya Dengan Zat Besi

Nangka kaya dengan tenaga, serat, zat besi, dan vitamin serta bebas daripada lemak tepu dan kolesterol. Teknologi ini mengekalkan kandungan zat besi, mineral di dalam isi buah Nangka untuk anda menikmati kerangupan kerepek buah.

Mengekalkan Rasa Buah Sebenar

Rasa Nangka sebenar dapat dinikmati di dalam setiap pek cip buah Nangka mMOON tanpa sebarang perasa tambahan. Buah Nangka dirasai di dalam kerepek buah rangup mMOON.

Bebas Dari Pewarna Tambahan

Snek buah mMOON mengekalkan warna buah sebenar di setiap kepingan kerepek rangup. Ianya bebas dari sebarang pewarna tambahan.

Bebas Dari Kandungan Alkohol

Cip buah mMOON bebas dari kandungan alkohol dan ianya selamat untuk dimakan bersama keluarga.

Diiktiraf Oleh MeSTI

Cip nangka dihasilkan di kilang Malaysia yang mempunyai pensijilan MeSTI. Oleh itu, ia selamat untuk dimakan sebagai snek sihat berkualiti kerena telah dihasilkan mengikut prosedur yang telah ditetapkan.

Buatan Malaysia

Kerepek mMOON adalah produk buatan Malaysia yang sedia untuk eksport ke luar negara. Ia adalah kerepek buah rangup yang sedap mengikut citarasa global.

Dimana Boleh Cari Kerepek Nangka?

Anda boleh mendapatkan kerepek buah terbaik di Lazada, 11th Street, Youbeli dan Aladdin Street. Selain itu, anda boleh dapatkan kerepek mMOON melalui website kami.

Hubungi kami di info@inanglobal.my atau call/whatsapp di +6019 220 5836.

Nota: Cip Cendawan, Cip Betik dan Cip Epal Hijau boleh didapati di cawangan AEON Mall terpilih di Malaysia.

Cip-Kerepek-Nangka_Halal-Jakim
Cip-Kerepek-Nangka
Malaysia-Fruit-Chips_Cip-Kerepek-Nangka_Made-in-Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *